Dublin

  Attraksjoner

  Museer

  Restauranter

  Shopping

  Uteliv

 

Booking

  Hotell

  Flybilletter

  Leiebil

 

Nyttig

  Fakta

  Kart

  Reisehåndbøker

  Videoer

  Været

 

Partnere

Billige Flybilletter  

Reise Danmark

Riga Guide

Shopping i Dublin

Hovedgatene for shopping i Dublin er Grafton Street, Stephen's street på sørsiden og Henry street på nordsiden. Gatene som ligger på hver sin side av elven er bare få minutters gange fra hverandre, men byr på ulike shoppingopplevelser.

Grafton Street

Grafton Street ligger mellom Trinity College og St Stephen's green. Gaten inneholder mange eksklusive butikker, og varehusene huser flere designerbutikker. Irlands ledende og mest eksklusive gullsmed, Weirs, holder også til i Grafton Street.

Det største og sannsynligvis beste kjøpesenteret på sørsiden av elven, St. Stephen's Green Shopping Centre, ligger i sør enden av Grafton Street. 

Julehandel i Crafton Street.

Georges Street / Camden Street

I Georges street finner man et fantastisk innendørs marked som heter Georges Street arcade. Her er det boder og butikker som byr på alt fra spennende frukt til second hand klær. Bak markedet finner man en rekke klær og sko butikker og noen koselige restauranter.


Temple Bar

Temple Bar er det kulturelle hjertet i Dublin. Her finner du fullt av interessante småbutikker med kunst, håndverk, klær og musikk. Det finnes også et godt utvalg av brune puber her.


Christchurch

Dette er det eldste området i Dublin og er hjem for de fleste av Dublins antikvitetsforhandlere. Det finnes også en rekke håndver og gavebutikker i Christchurch.Henry Street / O'Connell Street

I Henry Street ligger det flere gode kjøpesenter, som for eksempel populære Arnotts. Man finner også et bra utvalg av klær og sko butikker her. I Moore street finner man et utendørs mat marked hvor det alltid er mulig å gjøre noen kupp. I nærheten av O'Connell Street, Dublin's hovedvei, ligger Clery's Department Store og Eason's bokhandler så vel som flere andre butikker, men dette er ikke det viktigste shoppingområde på noen som helst måte.

 

Anbefalte Hotell

 Fitzwilliam

 Quality Hotel

 Morrison

 Clarion

 Trinity Capital

 Best Western