Dublin

  Attraksjoner

  Museer

  Restauranter

  Shopping

  Uteliv

 

Booking

  Hotell

  Flybilletter

  Leiebil

 

Nyttig

  Fakta

  Kart

  Reisehåndbøker

  Videoer

  Været

 

Partnere

Billige Flybilletter  

Reise Danmark

Riga Guide

Restauranter i Dublin

Dublin er en moderne by, noe som gjenspeiles i et ekstraordinært utvalg av restauranter. Uansett hvilken mat du er på jakt etter, vil du finne det i Dublin. De fleste restaurantene er kjent for store porsjoner,  spesielt på barene.  Her drikkes gjerne øl til maten, men Dublinerne har også funnet kjærligheten til vin. Det finnes gode Tapas og sjømat restauranter som har fantastiske vinkart til å utfylle menyen.

Nedenfor vil du finne et utvalg anbefalte restauranter:

RESTAURANT PATRICK GUILBAUD

Patrick Guilbaud startet denne restauranten i 1981 og har siden blitt en av Irlands beste restauranter. Restauranten har to stjerner i Michelinguiden å har vunnet så å si alle topp nasjonale og internasjonale priser. Den ligger i en byggning fra 1700-tallet som huser en imponerende samling av irsk kunst.
Denne lyse, elegante restauranten serverer moderne og klassiske retter laget av irlands beste råvarer. Vinlisten er like imponerende som maten i både dybde og lengde.
The table d’hôte lunsj menyen til 35 Euro er veldig populær blant bade forretnings folk og turister. Den blir beskrevet som en av dublins best bevarte hemmeligheter. Booking på forhånd er uunværlig på denne populære restauranten.

Adresse: 21 Upper Merrion Street, Dublin 2, Ireland
Telefonnummer: (+353) 01-6764192
Nettsted: www.restaurantpatrickguilbaud.ie

 

Anbefalte Hotell

 Fitzwilliam

 Quality Hotel

 Morrison

 Clarion

 Trinity Capital

 Best Western